جستجو

Salam Print Journal

معرفی ژورنال علمی سلام

تأسیس

فیصلۀ تأسیس ژورنال علمی سلام به عنوان یک مجلۀ تحقیقی شش ماهی، در خزان 1389 ه ش طی نشستی در ادارۀ علیای پوهنتون سلام صورت گرفت. اولین شمارۀ سلام در بهار 1390ه ش، در 162 صفحه به قطع وزیری، به نشر رسید. سردبیر مجله پوهندوی شفیق الله امین، و مدیر تحریر آن؛ پوهنوال دکتور مصباح الله عبدالباقی؛ هردو از استادان پوهنتون سلام و دارای مدارک علمی بالا بودند. علاوتاً هشت تن از متخصصین علوم مختلف، از داخل و بیرون پوهنتون سلام، عضویت هیئت تحریر آنرا داشتند. اولین شمارۀ سلام، حاوی یک مقدمه، و شش مقالۀ علمی به زبان های پشتو، دری و عربی بود که در جامعۀ علمی آنوقت افغانستان مورد استقبال گرم قرار گرفت. از شمارۀ دوم به بعد، مقالات به زبان انگلیسی نیز به مقالات سلام افزوده شد. اعتبار علمی و دست آوردها: ادارۀ مجله از وقت تأسیس، کار رسمیت آنرا نیر روی دست گرفت، اما به بخاطر وجود بعض قوانین سخت گیرانه و غیر واقعی، این کار به تأخیر افتاد. تا اینکه با تکمیل تمام شرائط و مقررات، مجلۀ علمی سلام به تاریخ 18 جوزای 1401ه ش، سند اعتبار علمی خویش را از وزارت تحصیلات عالی افغانستان به دست آورده و از آن تاریخ به بعد، مقالات چاپ شده، دارای اعتبار رسمی بوده و باعث ارتقای علمی نویسنده گان خود نیز می گردد. از زمان تأسیس تا حال، 15 شمارۀ ژورنال علمی سلام، در 11 مجلد به نشر رسیده و تعداد مجموعی مقالات چاپ شده به 75 مقاله میرسد. علاوه بر مقالات دیگر، افتتاحیۀ مجلۀ علمی سلام، دارای اهمیت خاصی بوده، موضوعات استراتیژیک و سرنوشت ساز افغانستان را مورد بحث قرار می دهد و ضمن آن، پیشنهادات پالیسی سازی را در رابطه با قضایای مهم کشور، برای اولیای امور و پالیسی سازان تقدیم می دارد.

تیم اداره کننده

درحال حاضر، سردبیر مجله، پوهنوال دکتور مصباح الله عبدالباقی و مدیر مسئول مجله استاد ابوبکر مدقق، می باشد. علاوه برینها، هفت تن از اساتید دارای اسناد علمی بالا با تجارب تحقیقی طولانی، به عنوان اعضای هیئت تحریر مجله، توظیف شده اند. در کنار اینها، فهرست طویل ( 35 تن) از اساتید ارزیابی کننده (ریفیوور) از داخل و بیرون پوهنتون، وجود دارد که کار ارزیابی و بازخوانی مقالات، را در بدل حق الزحمۀ معین، به شکل بالمقطع به پیش می برند. مقالات نویسنده گان، عموماً به استادانی داده می شود که در موضوع مقاله مربوطه، دارای تخصص و مهارت کافی باشند.شرائط قبول وچاپ مقالات: ژورنال علمی سلام مقالاتی را به نشر می رساند که جدید و ابتکاری بوده، دارای راه حل های ابتکاری و واقعی برای حل مشکلات مطروحه باشد. مقالات وارده، بعد از بررسی پلیجریزم و درست بودن شکلیات ابتدایی، به استادان تخصصات مربوطه فرستاده می شود تا آنرا ارزیابی علمی و همه جانبه نمایند. فقط مقالاتی می تواند در سلام به نشر برسد که در پروسۀ ارزیابی نمرات بالا به دست آورده و ملاحظات و پیشنهادات علمی ارزیابان، در داخل مقاله اعمال شده باشد.

هیئت تحریر

تیم اداره کننده واعضای هیئت تحریر مجله قرار ذیل اند:

1. محترم دکتور مصباح الله عبدالباقی، رئیس پوهنتون سلام به عنوان رئیس تحریر مجله

2. استاد ابوبکر مدقق، معاون علمی پوهنتون سلام، به حیث مدیر مسئول مجله

3. استاد نصیراحمد نویدی، مسئول مرکز تحقیقات به حیث عضو

4. پوهاند دکتور محمد اسماعیل لبیب بلخی، استاد پوهنځی شرعیات پوهنتون سلام به حیث عضو

5. پوهنوال دکتور نجیب الله صالح، استاد پوهنځی شرعیات و قانون پوهنتون ننگرهار، به حیث عضو

6. محترم استاد محمد نعیم جلیلی، استاد برنامه ماستری تفسیر و حدیث، به حیث عضو

7. دکتور فصیح الله عبدالباقی، استاد برنامه مساتری تفسیر وحدیث، به حیث عضو

8. دکتور عبدالله صادق، رئیس و استاد پوهنځی اقتصاد پوهنتون سلام، به حیث عضو

9. استاد پرویز ستانکزی، استاد پوهنځی حقوق وعلوم سیاسی پوهنتون سلام، به حیث عضو

دربارۀ ژورنال

سلام یک ژورنال علمی و تحکیم شده است که از طرف وزارت تحصیلات عالی افغانستان اعتبار اکادیمیک را به دست آورده و به شماره (0049-21-RCTD-PNJR) ثبت گردیده است و دارای ISSN 3078-9583 (Online), ISSN 3078-9575 (Print) .می باشد این مجله بحث های علمی را بعد از پروسه تحکیم در علوم اجتماعی به نشر می سپارد

سلام یک ژورنال آنلاین است که مورد ارزیابی همتا (peer-reviewed) قرار می‌گیرد و به زبان های متعدد، به نشر می رسد. دسترسی به مقالات آن رایگان است و هزینه‌های انتشار حداقلی دارد. این ژورنال‌ در داخل افغانستان وبیرون از آن، شناخته‌شده است و انتشار مقالات به سرعت انجام می‌شود. ما یک فورم تحقیقی برای پژوهشگران و دانشمندان فراهم کرده ایم تا داشته ها و یافته های تحقیقی خود را با دیگران شریک سازند. مقالات سلام به نظارت از سوی اندیشمندان برجسته و شناخته‌شده در سراسر جهان متکی می باشد. این ژورنال برای محققین فرصتی فراهم می‌آورد تا تحقیقات مهم خود را منتشر کنند. سلام یک ژورنال علمی ارزیابی‌شده، غیرانتفاعی نیم سالانه (By Annual) است که روی علوم اجتماعی، تمرکز دارد.

  • Journal Name: Salam
  • Website: www.salam.edu.af
  • Country: Afghanistan
  • Month of Publication: March, September
  • Field: Social Sciences
  • Contact Emails: salamresearchcentre@salam.edu.af
  • Mode of Publication: Online/Print
  • Publication Fees: 80/USD or 6000Afn
هزینه های انتشار مقاله:
وضعیت نویسنده مقدار چارج طریق ارسال ملاحظات
الی 2 نویسندۀ افغان 5000 افغانی از طریق ارسال رسید بانکی با تیم مختلط نویسنده گان (افغان و غیر افغان) طبق کتگوری اول، تعامل صورت می گیرد.
الی 3 نویسندۀ افغان 6000 افغانی
الی 5 نویسندۀ افغان 7500 افغانی
الی 2 نویسندۀ غیر افغان 100 دالر امریکایی
الی 3 نویسندۀ غیر افغان 120 دالر امریکایی
الی 5 نویسندۀ غیر افغان 140 دالر امریکایی

محدودیت تعداد نویسندگان تا پنج نفر است، اما در صورتی که تعداد نویسندگان بیش ازین باشد، هزینۀ نشر دوچند خواهد شد. نویسنده مسؤل مکلف است هزینه‌های نشر را از جانب تمامی نویسندگان پرداخت نماید و پس از پرداخت، باید رسید آن را از طریق ایمیل به اداره مجله ارسال کند. اگر نویسنده خواهان کاهش هزینه‌های نشر باشد، این موضوع قابل بحث است و نگرانی‌های احتمالی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

رهنمود های نویسنده گان:

فارمت مقاله: فقط نسخه های خطی در فارمت ورد، مورد پذیرش قرار می گیرد.
عنوان مقاله: یک عنوان جامع و تاحد ممکن مختصر باید ارائه شود.
چکیده: حداکثر طول چکیده شما باید در مجموع 500 کلمه باشد که شامل کلمات کلیدی نیز می شود.
حجم مقاله: مقالات وارده باید از 5000 کلمه کم و از 8000 کلمه زیاد نباشد. این رقم شامل تمام نوشته، به شمول مراجع، جداول، و شکل ها و پیوست ها می باشد.
ریفرنس ها: ریفرنس ها و مأخذ باید در داخل متن به شیوۀ شیکاگو و در اخیر مقاله به شکل َای پی ای نوشته باشد.
جزئیات نویسنده/نویسنده گان:

نام کامل نویسنده

تعین تخصص

ادارۀ مربوطه

ایمیل آدرس

اشکال و جداول: تمام شکل ها (نمودار و عکس) باید به صورت الکترونیکی در فارمت (جی پی جی ای) ارسال شود. جداول باید حاشیه دار باشند و عنوان جدول باید پررنگ باشد.